Niekedy ani nevieme, aká blbosť nám dokáže zjednodušiť život. Či už použijeme pomocníka (ryžovar), ktorý sa sám vypne, kým my dorábame iné veci, alebo nám nejaký trik uľahčí prípravu, napr. použitie škrabky na zemiaky na „nastrúhanie“ kapusty, mrkvy, či cibule na tenučké plátky. Alebo tým, že počkáme, dokážeme z jedla vytiahnuť ďalšie zdraviu prospešné látky, napr. sulforafan. Tak presne takéto tipy nájdete tu:
RYŽOVAR (takmer) pre každého (lahsie.sk)
Ako variť v ryžovare (základy) + pomery (lahsie.sk)
Prečo brokolicu nakrájame a čakáme 40 minút, kým ju uvaríme (lahsie.sk)
Bleskový šalát z červenej kapusty (lahsie.sk)
Ako zistiť, či je pečivo naozaj celozrnné (bez ohľadu na to, čo píšu na obale) (lahsie.sk)
Čo mať vždy doma – zásoby! (lahsie.sk)
Lahôdkové droždie – čo je to a prečo ho mať vždy doma? (lahsie.sk)
Aby mrazená zelenina po otvorení zostala v sáčku (miesto mrazničky) – (lahsie.sk)